login
Inicia sessió

register
Registra't

Àrea d'esports, joventut i Cala Sant Vicenç

Activem la Cala Sant Vicenç

La Cala Sant Vicenç necessita que durant tot l'any hi hagi activitat, és un nucli del municipi que tenim ben descuidat i que cada vegada la seva activitat comercial es veu reduïda, actualment no vivim un bon moment econòmic, especialment a la Cala Sant Vicenç, per aquest motiu, i ara més que mai, intentaré augmentar les visites dels pollencins, pollencines, passants i turistes per donar més vida a la Cala. Una de les accions on crec que podem aconseguir mes moviment és dinamitzant la Cala Sant Vicenç, i en lloc de celebrar les festes i concentrar les activitats i massificar els visitants durant tres dies, trob més interessant que quasi cada cap de setmana hi hagi diferentes activitats, culturals, esportives, lúdiques...etc. Les activitats que hi ha previstes son les següents, Cursa Ciclista, Fil d'Ariadna, documental a la plaça dels pins, Art i copes, Concert, Visites guiades, Campionat de Trial... Aquestes, estan pendent de confirmar i és difondran a través del blog, facebook i altres canals.

M'agradaria que si teniu qualque iniciativa idea..etc m'ho faceu arribar, junts podem aconseguir que el municipi de Pollença millori dia a dia.

Comentaris (4)26-07-2011 18:35:28Cala Sant Vicenç

Pepe, 27-07-2011 02:12:53

Molt bé Tomeu.
Cal solucionar la problemàtica del camí de Síller que es troba semi-obert amb una cadena, al terra que dificulta el pas , així els vianants han de passar per un portello estret.
El camí es troba al catèleg de camins de Pollença en el número 76 d'aquest catàleg.
A més com ja vas comentar cal fer feina a l les coves del Alzinaret de la Cala (l'únic jaciment que és a una propietat municipal) i que consisteix en un conjunt de coves fetes per l'ésser humà entre el 1600 i 1300 a.C.

Keynessiano, 27-07-2011 10:23:51

Tomeu,
Felicitarte por lo menos cuanto al buen propósito de este.
Solicita a la asociación de vecinos una lista de la ofert complementaria y actividades necesarios para el impulso social y económico de la cala.
El mismo sobre 3 finalistas anualmente. Dispone des de vuetsra posición de la posibilidad de un armisticio con respecto al IBI y el IS el primer año para impulsar el negocio.
Lo mismo con las reformas y mejoras en cada una de las actividades. Licencias de obra por reformas y mejoras bonificadas y plan de ajuste tributario laxo. Mejor cobrar un % de una actividad con futuro que arbitrios del 100% de un desierto.
Abogo por el modelo de Portofino en la Cala. Salvando distancias. Caro, bonito y concentrado en la explotación del tiempo y espacio.

joan cifre, 28-07-2011 15:33:24

Be, jo trob que una de les coses que s'hauria de mirar es de que hi hagues més frecuencia en els busos. No se fins a quin punt des de l'ajuntament es pot fer res pero es vergonyòs així com esta ara

capdarenacapdarena blog, 29-07-2011 00:31:42

Gràcies pels vostres comentaris, els tindré en compte

Escriu un nou comentari:

Comentari extern

Nom:


Registrar-me a flog.cat

Usuaris registrats

Usuari de flog.cat:

Contrasenya: