login
Inicia sessió

register
Registra't

Àrea d'esports, joventut i Cala Sant Vicenç

Canals autonòmics a la Cala Sant Vicenç

El passat dia 10 de novembre tingué una reunió amb el director general d'Innovació i Desenvolupament tècnic i director tècnic per estudiar quines opcions hi ha per solucionar l'emissió dels canals autonòmics a la Cala Sant Vicenç, el problema principal com ja sabem és orogràfic. Actualment, el servei de televisió arriba al repetidor local a través de satèl·lit, ja que el senyal procedent del Puig de Sant Martí no hi arriba amb bones condicions. L'establiment d'una xarxa de distribució terrestre és necessària per poder veure els autonòmics, ja que m`han informat que aquests canals no s'emeten per satèl·lit. Des de la direcció general d'Innovació i desenvolupament tècnic ens comuniquen que hi ha dues opcions per superar aquest obstacle: torres altes o trobar un punt intermedi amb visió cap als dos punts. Aquest dilluns vindrà un tècnic i insitu es podrà estudiar millor les possibles solucions.

Si tècnicament és possible, ens trobarem amb dos inconvenients un, de cost, que aproximadament em digueren que la inversió d'una nova torre oscil·la entre 80.000 € o 120.000€ depenent si al lloc d'ubicació hi ha electricitat o no, i l'altre de tramitació, estam parlat de dos anys. L'antic consistori no se quines gestions va fer al respecte, lo que si em comentaren és que a la passada legislatura aquesta actuació estava finançada, la comunitat autònoma posava la torre i l'ajuntament el solar. Ara com és de suposar no hi ha partida pressupostaria, per tant ens quedam sense finançament.

També gràcies a un company, estam estudiant altres possibilitats que siguin efectives i més econòmiques, la seva reflexió va ésser la següent, que el nucli de la Cala Sant Vicenç sempre va amb lo darrer tren, i ara estam lluitant per uns canals que la majoria de municipis fa estona que els veuen, dons anem més enfora i intentem anar una passa per davant, apostem per la televisió a la carta.

Adjunt una simulació enviada pel tècnic, de la cobertura del Puig de Sant Martí, on se veu que el senyal no arriba a Cala Sant Vicenç per culpa d'obstacles orogràfics.

Vos tindré informats de les diferents opcions o dificultats que es presentin.


Comentaris (50)19-11-2011 09:43:04Cala Sant Vicenç

Pere, 19-11-2011 14:57:26

Molt be Tomeu, bona feina, es una pena que als presupost d'enguany na Malena no hagi asignat cap partida per la Cala. Per poder començar l'inversió

En Tomeu és un catxondo!!, 19-11-2011 17:26:16

I cito textualment:
"Vos tindré informats de les diferents opcions o dificultats que es presentin"
Jajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajanajajajajajajajajajajajanajajanajajanajajanajajajajajajajajanajaja
I això ho diu un tio que no ha tengut collons de eco testar cap de les preguntes que li han fet durant mesos. Jajajajajajajajajajajajaja.
I de fet aquest article és la única feina que li hem vist fer des de fa estona, i això si no li han escrit.

Paco, 19-11-2011 22:06:28

al menos reconoce implicitamente la ayuda que le presta "un company" que todos tenemos en mente

Paco, 19-11-2011 22:06:54

pero si, encima se cachondea de nosostros

Xisco, 20-11-2011 01:00:49

Tomeu, no te cansis. Deixa-ho anar. Tanmateix d'aqui dos dies lleven RTV Mallorca gràcies al vostres amics del PP. I IB3, també gràcies als vostres socis peperos, serà en castellà. No ho val la pena. No te gastis aquesta doblerada i, sobretot, facis tanta feina per dur un canal que no aporta res. Si de tota manera no te posara ni un duro na Malenita per fer tot això. Li interessa més quedar be eamb el socis que amb els propis. Al cap i a la fi el que vol es ser la número 1 del PP d'aqui a quatre anys.

(Anònim), 20-11-2011 11:17:38

Pedro Duaso - Anims Tomeu! Ja saps que jo de politiqueo no hi vaig, tots son iguals... Però al manco tu fas arribar una informació que mai no haviem tengut... Salut amic!

Maria, 20-11-2011 23:29:43

Pedrito, fa estona q hi ha infirmacio, sera q tu no t'informes, de fet lo normal es q el titular del bloc contesti , i aquest ni piula ni informa en mesos.
Pedro fes una passejada pels diferents blocs politics i veuras la diferencia.
Una recomanacio no barretjis l'amistat amb la politica, es com negossis i familia acaba donant mals resultats

Jaimito, 21-11-2011 10:40:26

Tomeu, de veritat com pot dir "NO SE QUE VA FER EL CONSISTORI ANTERIOR RESPECTE A N´AQUEST TEMA I SI ESTAVA O NO FINANÇADA L´OBRA", betuadell!! mirau perquè putes te pagam 1500.-€ cada mes. Almanco mira el que se va fer amb aquest i altres temes, com per exemple, el tema de conectar la xerxa d´aigua de la depuradora. Pens que has tengut temps d´informar-te de quina es la situació per després començar a fer feina. Si hi ha qualque cosa aprofitable, collons!!, aprofiteu, no ens facis pagar la mateixa gestió dues vegades.

Paco, 21-11-2011 11:50:53

"NO SE QUE VA FER EL CONSISTORI ANTERIOR RESPECTE A N´AQUEST TEMA I SI ESTAVA O NO FINANÇADA L´OBRA"
se lo has preguntado al ingeniero y al interventor?
nada, nada, ya se que estas ocupado

Jaime de la Fuente, 22-11-2011 09:15:21

Els continadors de rebuig de Cala Molins fa mes de sis mesos que estan inservibles, pareix que encara no teniu camió per poder utilitzar-ho. El temps que esperau (tal com va la cosa serà molt de temps), no podrieu posar els contenidors antics i així es podria reciclar. O es que vos estimau mes pujar les taxes de fems enlloc de reciclar?. Això es "Incentivar el reciclatge a través d´una reducció de la taxa de fems" (Punt.- 3) que deieu al programa electoral de la Lliga?

Jose R. Bauza, 22-11-2011 14:41:47

La verdad sea dicha, en la Cala Sant Vicente, hace muchos años que no se realiza ningún tipo de inversión y el mantenimiento, más bien poco, por lo tanto el actual concejal no tiene la responsabilidad de ello. Él sólo es responsable de haber incumplido lo que decía que haría y no ha hecho y cuando uno dice lo que haria y no lo hace es cuando la gente nos enfadamos porque no ha hecho lo que dijo que haría.

UN, 22-11-2011 16:47:24

Si mires el mapa, basta veure que hi ha una urbanitzacio anomanada la Font, (crec que no esta recepcionada per l'Ajuntament o Si, t'auras d'informar) que te cobertura que pot dinar cobertura a la Sant Vicens, A!, falta el presupost.
I Si no saps que ha fet el consistori anterior o anteriors, crec que hi ha llibres d'actes publiques per llegir, i funcionaris per informar-te.

Maria, 22-11-2011 21:34:47

Tomevet, sempre trevales amb la mateixa pedra.
Abans d'escriure t'has d'informar

Anims Tomeu!!, 23-11-2011 08:59:31

"Reunions periòdiques amb tots els col.lectius i associacions"(Punt 4.-Programa de la Lliga). Com va la cosa?. Resulta que la associació de la Cala Sant Vicenç no saben res de tu. Vols dir que això de la recepció dels canals autonòmics no els hi has comentat?. Per cert, ja sabem que tu ets regionalista, però crec que valdria la pena que facis un esforç i a més dels canals autonòmics a la Cala Sant Vicenç també poguessin veure TV3 i Canal 33.

Troll, 25-11-2011 17:57:44

Ja t'has carregat en Michel? Veig q ja ni tan sols be els plens municipals. Comences a ser mes aburrit que els plens municipals, i tu saps del que parlam.

Troll, 25-11-2011 17:57:55

Ja t'has carregat en Michel? Veig q ja ni tan sols be els plens municipals. Comences a ser mes aburrit que els plens municipals, i tu saps del que parlam.

Jove mollero, 26-11-2011 18:44:41

Tomeu he estat molt content de veure't a la presentació del club de Bàsquet del Moll... Ai no que no has pogut venir degut a la teva feinada i ens has enviat na Marí Petri!
Per cert i tu no ets també el de joventut? Perquè tant que havies de fer i en 6 mesos no he sentit que diguésis una sola paraula en relació a ell. Ets un fantasma!

Pixeris, 26-11-2011 20:18:54

Tampoc et vaig veure a la presentació del bàsquet Pollença, supòs que estaves ocupat amb les eleccions, per cert quants de vots va treure la Lliga. Aaaa que no vos presentaveu, pero com diu en Segura a l'Ultima Hora els de la Lliga donareu suport al PP

Ff, 27-11-2011 18:05:25

Farem processó al
Mur de les lamentacions perquè ara t'ha haurem de sofrir 3 anys i 6 mesos....o no?, creus q val la pena per 1500.€ perdre tota dignitat?...disculpa se n'ha de tenir.

Memòria, 28-11-2011 16:40:35

"Contacte directe de la ciutadania amb l´Ajuntament utilitzant els diferents canals existents i fomentant-ne de nous: web efectiva, xarxes socials, radio municipal, telèfon d´atenció al ciutadà, band municipal..." (Punt 4.- POLLENÇA COMUNICATIVA I TRANSPARENT, Programa de la Lliga). Vols dir?...no creus que el que feis es incumplir el vostre propi programa electoral?...Ah clar!! després dius que te volen mal, que s´aprofitan de la teva inexperiència, que no son crítiques constructives, etc... . Compleix qualque cosa del que vares dir, segur que no es tan difícil.

(Anònim), 29-11-2011 21:51:56

Ni tu, ni na malenita ni el voste amiguet marti, que per cert fa dues feines ala mateixa hora, heu fet res del q vareu prometre. De fet no vos comunicau ni a la de3

Coherència, 30-11-2011 09:25:32

Això del bicut vermell me preocupa. Tots els polítics vareu dir que era una plaga i que la Conselleria de Medi Ambient era la competent per la seva declaració i després, juntament amb la col.laboració dels Ajuntaments, havia de prendre les mesures adients per la seva extinció. Ara resulta que la Administració autonòmica no te diners perquè ha de complir el pla de dèficit (que abans criticava) i no la declara perquè hauria de dotar pressupost per les mesures. L´Ajuntament de Pollença, ara i també fa 1 any, tampoc té diners. I la solució, on es? deia ahir el diari que posar multes els particulars que no actuín quan tenen una palmera infectada. Es això cert?........ que ens podries dir?.... . "Transparència i comunicació de les actuacions municipals. El poble ha d´estar informat del que es fa des de l´Ajuntament" (4. POLLENÇA COMUNICATIVA I TRANSPARENT, Programa de la Lliga Regionalista a Pollença).

Troll, 30-11-2011 22:13:52

Memòria, coherència, però per entendrà els vostres comentaris s' ha de saber, que sou?, i es evident que no ho sap.

Jaimito del rio, 01-12-2011 15:41:59

A un bloc mes dinàmic i ACTIU que aquest, cosa molt senzilla, han demanat que se publicitin les subvencions de l'area d'esport. Podries fer-ho? I també estaria be que ens explicassis els criteris que se segueixen. I tu deman en el teu bloc perquè no soc regidor i no tenc cap possibilitat de conèixer la situació. No deis al
Progra de la Lliga que els ciutadans tenim dret a saber que es fan amb els nostres diners? Ido m'agradaria que ens ho explicassis perquè de l'area d'esportscde moment sols sabem que tu cobres 1500 € cada mes i poc mes.

Margalida Cifre, 01-12-2011 17:30:21

Efectivament, al bloc d´Urxella aquesta setmana en Joan C feia un article defençant la transparència i encoratjava a la participació. Hi va haver un comentarista que va demanar una llista de les subvencions concedides desde l´àrea d´esports de l´ajuntament i el criteri utilitzat. En Pepe va facilitar una llista de l´any 2008, supos que el senyor Fuster la deu tenir mes actualitzada i no veig el motiu perquè no la pot donar.

Catalina, 01-12-2011 23:21:05

A mi tb m'agradaria veurer l' actual llista. La de l'any 2008 ja es historia

Jaimito del Oasis, 02-12-2011 12:39:18

Se suposa que aquest blog es per donar informacio. I el que trobam es que sols es un "panfleto" de publicar informacions parcials i interessades, una vegada cada mes i mig. I tot això a instància d´un regidor que fa el blog no per obligació sinó per voluntat i, ara, actua d´aquesta manera. Si aquest fos un poble normal, el regidor ja hauria dimitit.
Hi ha qualque pregunta que li hagin fet de les 20 publicades que no se puguin contestar? . Això ho deman, no perque me contesti, sinó pels comentaristes que encara tenen collons de defensar aquest subjecte.

Vicens, 04-12-2011 22:35:29

Pessuposts participatius?....caxondos!!, governau amb el PP i cada dia que passa hi estau mes aprop.

Pako, 05-12-2011 11:49:40

Bueno, después de un mes desde la publicación de tu comentario, ¿nos puedes avanzar como van las gestiones relativas a la recepción de los canales autonómicos por parte de la gente que vive en la Cala San Vicente?

Paco, 05-12-2011 12:56:30

haciendo una estadistica aojo, me salia una entrada cada tres semanas, o sea que falta poco para la proxima, aunque con tantas fiestas no se ...
animo, tomeu pronto lanzara otra piedra al aire

Jaimito de la Cascada, 07-12-2011 13:20:30

La participació de la ciutadadania es una de les coses mes reivindicades per part de la gent. Així molts critiquen que els polítics tan sols fan cas a la gent quan hi ha eleccions. Però això es evident que NO es el que fa Lliga Regionalista perquè ells en el seu programa ja deien: "Impulsar les votacions populars. El poble no només ha de tenir vots una vegada cada 4 anys" (4.- POLLENÇA COMUNICATIVA I TRANSPARENT)........ ja, ja, ja, ja, ja . Una cosa es predicar i l´altra es.... o no? Tomeu.

Ansar, 07-12-2011 16:20:08

VAYASE SEÑOR FUSTER, VA-YA-SE !

Estornell, 09-12-2011 08:59:25

"No sabem com ho hem d´arreglar" aquesta es la resposta que vares fer a la pregunta que el PSM te va fer en relació a les pistes de DUVA. Resulta que després de la que vares montar ara no saps ni com n´has de sortir. Després d´haver dit tan desbarats ara resulta que no saps per on has de prendre. Collonut!!, si jo fos un dels propietaris de DUVA estaria ben content del que has fet, els hi has donat mil cavalls de força.

Jove Mollero, 09-12-2011 12:29:41

I dels joves que se'n sap... resposta abans de ser de la 3era edat, si pot ser!

Jove Pollencí, 09-12-2011 17:03:17

Benvolgut colega: les obres del centre de dia encara no han començades, així que primer cal fer-les per després traslladar els Serveis Socials allà i llogar el local den Toni Dionés, aquest pic, com a centre de joves. Per cert!!, jo ja he tirat la sol.licitut per fer-me de la 3ª Edat, encara que tal i com van les coses, aquests també quedaran sense locals.

Antonia, 12-12-2011 16:19:12

Que punyetes passa amb el local den toni dionis? Amb el mal situat q esta encara li llogau? Que es molt barato?

Rayo Mc Queen, 12-12-2011 17:07:43

Prop d´un mes desde la publicació de la "informació" per part del Regidor, senyor Fuster, i encara no coneixem el resultat de les gestions: un mes per reunir-se..... tot un exemple de eficacia. Està clar que aquest senyor canviarà la percepció que en tenim dels polítics...... ferà bons els anteriors.

Juana, 14-12-2011 09:21:51

Potser entre viatge de cotxet cap aqui o cap allà, cafetet per mig poble i anades i vengudes podries passar pels parcs o zones esportives de Pollença, i el Moll, i te´n donaries compte del seu mal estat. Potser si les instal.lacions municipals estassin en millors condicions no hauriem de llgar instal.lacions privades.

Xeremier, 14-12-2011 16:06:07

Ara resulta que feis fora els Xeremiers de la Calatrava, i en el seu lloc i posau.....be, encara no ho sabem, encara que fàcil es imaginar-ho. El pròxim serà contractar en Toni Bisanyes pel Festival de Música de Pollença. A n´això jo li dic ACTIVAR POLLENÇA.

Perdona per demanar, 15-12-2011 08:57:16

Que te dieun els joves d´això dels xeremiers?....a, que encara no els has reunit......disculpa, tots veiem la feinada que fas i no pots perdre el temps en reunions.

Seguirem demanant!!, 16-12-2011 10:53:44

"Impulsar les votacions populars. El poble no només ha de tenir vots una vegada cada 4 anys" (4. POLLENÇA COMUNICATIVA I TRANSPARENT. Programa de la Lliga Regionalista). Com va el tema? Aquesta setmana el PP s´ha carregaT una iniciativa del PSM relativa a les consultes populars. Quina acció s´ha realizar per part de l´equip de govern en aquest sentit?. S´ha de mantenir un pacte a qualsevol preu? Quin es el contingut del pacte de govern i com afecta al vostre programa?

Paco, 19-12-2011 00:06:02

tomeu, te has superado
se cumple un mes de tu ultima entrada
desconozco tu obligacion con el ayuntamiento en relacion con lo que cobras, y se que tienes tu trabajo, un crio y tu propia vida
tambien se que te gusta esto de la red y me ilusiono verte abrir este blog
pero creo que tendrias que empezar a pensartelo mejor

Pedrito Du Aso, 19-12-2011 09:47:37

Tomeu no facis cas en aquest comentaristes que sols demanan coses inconvenients. Tu ets l´unic regidor que té un bloc propi, que dona informació verídica i contrastada i que respon directament i no s´amaga. Es evident que aquest bloc es el mes participatiu, basta veure el nº de comentaris, i mes seguit i apreciat per un servidor. Els altres regidors no tenen cap bloc obert així que a ells no els poden criticar i a tu sí, això es ser valent. Anims Tomeu, ets el millor!!

Pa i fonteta, 20-12-2011 16:59:11

Avui sonen a tot el poble nadales mitjatçant els alteveus que feren instqal.lar els nacionalistes den Rull. Tomeu, com a bon regionalista, hauries d´eliminar qualsevol bestigi d´aquest catalanufos.

Paco, 21-12-2011 09:49:12

leido en diariodemallorca:
Plenos en la web de la Lliga
El blog de la Lliga de Santanyí, con el regidor Pedro Burguera, facilita a la ciudadanía la información municipal, colgando las actas y, como novedad, vídeos de plenos.

Paco, 21-12-2011 09:49:54

por cierto, tomeu, 32 dias...
te estas superando

Marmota, 21-12-2011 12:59:47

Zzzzzzzzzzzzzzzz.

Jaime del Riachuelo, 22-12-2011 09:21:08

Tomeu, si crees a la fi un Consell de Joventut (com vares dir en Campanya) i els hi dones possibilitats de poder triar o decidir coses, seràs consequënt amb les seves decissions o els passaras per damunt com heu fet tu i na Munareta amb el Patronat del Festival de Música de Pollença?

(Anònim), 18-06-2012 13:08:16

Patètic...

(Anònim), 18-06-2012 13:09:00

no sé que fa aquest bloc...no te res nou des de gener 2011...mig any sense fer res

Escriu un nou comentari:

Comentari extern

Nom:


Registrar-me a flog.cat

Usuaris registrats

Usuari de flog.cat:

Contrasenya: