login
Inicia sessió

register
Registra't

Àrea d'esports, joventut i Cala Sant Vicenç

Cinema Documental a la Cala Sant Vicenç

Dia 25 d'agost a la Cala Sant Vicenç a la Plaça dels Pins a les 21:30 es projectarà el documental Homes Sincronitzats - o com superar la crisis dels quaranta ballant sota l'aigua.

Direcció: Dylan Williams
Nacionalitat: Regne Unit; Gran Bretanya,Suècia (2010)
Duració: 60 minuts
Gènere: Social,Primera persona
VO en anglès i suec subtitulada en català

Sinopsi

Una humorística i commovedora mirada a un grup d’homes que aconsegueixen l’èxit com a membres de l’equip suec de natació sincronitzada. El que comença com una activitat setmanal per escapar de la rutina diària i les responsabilitats familiars, es converteix gradualment en un compromís molt més seriós. Aquest grup, format per conductors de trens, carnissers, arxivers i professors, aviat descobreix que no és l’únic equip masculí del món i que, per primera vegada, està a punt de celebrar-se un campionat a nivell mundial que tindrà lloc l’any en què molts d’ells en fan 40, un moment de les seves vides on toca fer balanç.

El Director

Dylan Williams és un gal·lès establert a Suècia per amor que s’uneix a l’equip masculí de natació sincronitzada amb la intenció d’ampliar el seu cercle d’amistats. Sis anys després comença a fer-se un lloc en la realització de documentals amb aquesta obra, que dirigeix i protagonitza. Actualment segueix combinant els entrenaments amb l’equip amb un projecte a la seva Gal·les natal i una sèrie per a nens de 3 a 5 anys.

Premis i Festivals

> Galway Film Fleadh, selecció oficial. Irlanda, 2010.

> Silverdocs, selecció oficial. EUA, 2010.

> DocPoint, Helsinky Documentary Film Festival. Finlàndia, 2011.

Comentaris (16)27-07-2011 11:41:10Cala Sant Vicenç

Xisco Mas, 27-07-2011 22:30:32

Vosté creu que pot interesar a ningú de la Cala aquest génere? Perqué sempre desde l^Ajuntament sempre van en contre de lo que pensen els Santviçenters? Li record que en asamblea extraordinaria la Asociació de veins ser va acordar fer festa el tercer capdesetmana d`agost i no tant de xivarri que el cap i a la fi no du a cap lloc. Ja en parlarem de cuantes persones asistiran al cinema.

Xavier, 31-07-2011 17:30:51

Bones Tomeu,si puc vendre al cinema a la fresca.Es algo dirferent i de franc,per gaudir amb la familia i els amics.Salutacions i ves informant de totes les activitats.Fins aviat.

votant, 03-08-2011 15:22:33

Bones Tomeu, som un pollencí i et volia demanar si ets tu l'encaregta de els casetes, els locals d'assaig de can escarrinxo.
Gràcies.
Salutacions.

capdarenacapdarena blog, 04-08-2011 17:01:21

Si soc joc, et puc ajudar? estic fent feina per regularitzar la situació contractual

votant, 05-08-2011 12:25:14

Som músic, i ja fa uns 5 anys que deman per entar-hi per poder assatjar, però es veu que el president de l'AMP, que crec que és la associació que ho controla, no està gaire disposat a parlar amb nosaltres per deixar-nos un lloc. Jo els conec i se qui són i sé qui es mou per allà, m'agradaria que tu que ets l'encarregat a veure si pots fer un reconte dels grups que actualment assajen i si de veritat hi van, o es que nomes i tenen els instruments per no tenir-los a casa seva o de veritat aprofiten el temps i assajen, m'agradaria que es controles una mica més i que no és deixés tan a lloure i que es donin prioritats als pollencins, perquè sé que n'hi ha que són de fora poble, i pollencins no poder gaudir d'un servei, que en teoria és per als pollencins, fa un poc de pena.
Gràcies.

Ramon Cifre, 05-08-2011 18:34:38

Bones, Som en Ramon Cifre. Actualment som usuari d'un dels locals d'assaig. Abans de res, m'agradaria aclarir que tots els grups que hi ha ara mateix assajant allà tenen components pollencins o residents a Pollença. Per altra banda ja he vist una sèrie de comentaris teus a diverses pàgines i si bé de bon principi tu i el teu grup vareu demanar per venir a assajar i se us va dir que no hi havia lloc, és perque realment no n'hi havia. De fet actualment tampoc estam sobrats d'espai. Actualment hi ha 10-11 grups assajant regularment allà més o manco i ja pots imaginar que amb 3 locals és complicat fer que hi puguin entrar més grups i instruments (els instruments que la gent abandona, els tenim guardats apart, segons posa als nostres estatuts)
Per altra banda he de dir que, durant el temps que vaig estar dins la junta directiva es va intentar col·locar tothom a un local.
Si en el teu cas no ho vàrem fer, te deman disculpes personalment, però també s'ha de dir que si realment saps qui som, lo seu seria que venguessis a parlar amb nosaltres, que seria millor que no anant deixant escrits a les pàgines d'altres persones on, pel que vaig veure, feies una sèrie d'insinuacions que estaven completament fora de to i lloc.
Només era dir això i convidar-te a venir a parlar amb nosaltres quan vulguis, però tingues present que com a "votant" ens és impossible saber qui ets.
Finalment, convé que no anomenis a la gent pels seus mals noms, àlies, etc etc ja que tots tenim un nom i ens agrada que ens tractin com a tal.
Esperam un contacte per part teva

votant, 06-08-2011 13:33:39

Bones, Ramon Cifre, me sap greu si he fet comentaris sense to ni lloc, però ho has d'entendre es la visió que tenc i m'agradaria poder-la canviar, que me fessiu veure que els meus pensaments son equivocats, de moment no m'ho demostrau...deman perdó si he ofès a algú i me disculp si algun comentari meu ha fet mal a algú. Jo fa 5 anys que sempre m'he cercat la vida per assatjar sempre anat a cases particulars i no només a Pollença, ja he hagut d'anar a fora poble.
M'agradaria demanar-vos una coseta, ja que esteis ben localizables tan per facebook com per aquí, m'agradaria que hi hagués una mica de transparència en tema de grups i qui paga les quotes i tal, podrieu fer una llista amb cada grup que actualment està ssatjant, els components de cada grup, el nom, i l'horari que assatjen...nose si es molta feina però crec que els ciutadans de pollença se mereixen saber qui es mou, quins grups hi ha i qui de deveres paga...
Nose si de part vostra respondreu, però esper una resposta.
Gràcies!!

Paco, 08-08-2011 01:55:43

bueno, veo que el administrador del blog se ha ido de vacaciones, pues muy bien majo,que totalla culpa es de los que habia antes

Ramon Cifre, 08-08-2011 14:06:50

votant, per aquí seria molt llarg d'anomenar els grups, membres, com funcionam, etc etc.
Per aquest motiu, t'agraïria que et posasis en contacte amb nosaltres i estarem encantats d'explicar-te tot el que vulguis saber i intentar posar una sol·lució al teu problema de tenir un lloc on assajar.
Donat que tu sí que saps qui som nosaltres, t'agraïriem que fossis tu el que es posàs en contacte amb nosaltres, ja que nosaltres no sabem qui ets. gràcies

votant, 08-08-2011 16:19:19

Bé, ja veig la disposició que hi ha per part de l'AMP de perdre 5 minuts du seu temps fent un word amb el noms dels grups i components...
D'aquí deman a n'en Tomeu Fuster, a veure si els hi pot demanar ell i després publicar-la al blog, ja a mi es veu que no em fan cas.
Salutacions.

R. Cifre, 08-08-2011 20:14:07

Votant, he escrit en nom personal i no de tots els membres de AMP. Per mes fer, he dit que si volies, podiem quedar i tho explicaria tot, però veig que això no et va bé tampoc. També has d'entendre que tu tampoc t'has volgut identificar en cap moment, així que te torn a convidar a que et posis en contacte amb nosaltres. Personalment no vull anar posant noms de gent a un blog que el pot veure tothom sense el seu permís. Me sap greu, pero no crec que cap associacio te donarà els noms dels seus membres sense que tu donis el teu. Jo més ja no puc fer, he accedit a veure'ns i mirar de trobar una solució a aquesta situació.

capdarenacapdarena blog, 09-08-2011 21:43:31

Bon vespre
Votant quant et va be que quedem per parlar d'aquest tema?

Miquel, 19-08-2011 19:54:21

Ai Tomeu!
fa vint anys que fan cimnema a la fresca, amb això vols activar Cala Sant Vicenç?
Vaja originalitat!

Miquel, 19-08-2011 19:55:33

Per cert,
Toto ho arregles en cafes. Per qualque cosa tens el blog. Explica solusions i no només plantetjis problemes.
Ets regidor per qualque cosa!

votant, 21-08-2011 13:40:28

Ara anam Miquel, un tio que pensa, que diu les coses clares!! a veure si coiu exemple de'n Miquel!!
Salut!!

Paco, 22-08-2011 01:02:04

hoy me han comentado que el proximo fin de semana finalmente se celebraran las fiestas de la cala, asi que vengo aqui a informarme, y nada ...

Escriu un nou comentari:

Comentari extern

Nom:


Registrar-me a flog.cat

Usuaris registrats

Usuari de flog.cat:

Contrasenya: