login
Inicia sessió

register
Registra't

Àrea d'esports, joventut i Cala Sant Vicenç

Clubs esportius

Hem fitxat dos dies a la setmana per atendre a tots els clubs o associacions esportives. Ens hem reunit de moment, amb el club de futbol Moll i amb el club bàsquet Moll, ambdues coincideixen que no han cobrat les subvencions dels 2010, resulta que encara està pendent d'anar a junta de govern.

Fins ara el bar del camp de futbol del Moll ha funcionat d'aquella manera, estam preparant els plecs de condicions per treure a concurs la concessió del bar. No s'ha duit un bon manteniment de les instal·lacions, i ara es precís fer una bon repàs, dutxes espenyades, portes vestidors rompudes, goteres als vestidors, desaigües voltant camp de joc romputs que perilla que algun esportista es faci mal, focus que no funcionen, ... el camp d'herba artificial està en mal estat i com que està en garantia demanarem responsabilitat a l'empresa que el va instal·lar.

El club bàsquet del Moll ha de fer virgueries per poder competir, hi ha un conveni amb l'institut del Moll per poder compartir el petit pavelló, tan petit que quan hi ha un partit de bàsquet la taula dels arbitres s'ha de posar a la porta del bany. El conveni ha quedat desfasat i s'ha de revisar. Fa anys que les hi han promès un pavelló, realment necessiten unes instal·lacions amb condicions per poder entrenar i competir, la veritat és, que ara mateix, si no ens subvencionen un pavelló no es podrà fer, mentrestant hem de cercar una solució a curt plaç pel Club Bàsquet Moll. En Joan Cifre Cerdà em va comentar, que una possible solució, seria la d'utilitzar les pistes exteriors existents al Port de Pollença, no em pareix mala idea, organitzarem una reunió per estudiar la seva viabilitat.Aquesta setmana tenim reunions amb el club ciclista i el club bàsquet de Pollença

Comentaris (14)18-07-2011 12:23:24Esports

Joan C, 18-07-2011 15:42:47

Quines casualitats Tomeu, el mateix dia surt un article meu parlant de la història del poliesportiu del Port. S'agraeix la bona predisposició i el fet de que vagis al gra a l'hora de resoldre els problemes.

Pepe García, 20-07-2011 10:32:15

És cert que haveu posat pegues al campus que fa el club de tenis eu moll a les instal·lacions municipals del Port?

capdarenacapdarena blog, 20-07-2011 15:10:28

Si aplicar les ordenances, es posar pegues, si, hi ha molta feina de reeducar al ciutadà perquè es facin les coses ben fetes.

Pepe García, 20-07-2011 19:05:50

Gràcies Tomeu com t'he comentat quan ens hem trobat al carrer el més important és que tots els clubs siguin conscients del que l'Ajuntament fa o deixa de fer per ells.

un amic, 21-07-2011 09:39:45

Benvolgut Tomeu, crec que com dius és molt important fer cumplir l'ordenança reguladora dels Preus Públics vigent actualment. Haurieu de tenir en compte que hi ha la possibilitat a aquesta ordenança de fer convenis amb entitats, per tant, seria interessant regularitzar la situació de la gran majoria d'entitats que fan ús de les instal.lacions esportives municipals mitjançant convenis. D'aquesta manera es regularitzaria l'ús de les instal.lacions i s'aplicaria l'Ordenança correctament. En aquests convenis no només s'haurien de contemplar l'ús de les instal.lacions municipals de forma regular per a la realització dels entrenaments i partits sino també de les activitats puntuals tals com campus, diades, etc. Salutacions amic i força.

Joan C, 21-07-2011 13:57:30

El tema dels campaments d'estiu, és un tema molt complicat, estic totalment d'acord amb el comentari d'un amic sempre hi quant l'ordenança no suposi aufegar als clubs que ja ho pasen bastant malament. Hauriem de procurar posar-mos d'acord i cercar la millor solució per tots. Un altre motiu per organitzar el tema de l'assemblea que et vaig comentar, Tomeu,

capdarenacapdarena blog, 22-07-2011 06:35:00

Moltes gràcies pels vostres comentaris, és bona idea conveniar i lo de l'assemblea, ho tindrem en compte
Gràcies un altre cop!
Salut

un amic, 22-07-2011 10:23:30

Precisament l'objectiu del conveni és donar un tractament diferenciat a les entitats amb les quals es signa. Aquests convenis són una fórmula legal perquè l'administració s'adapti a la realitat de cada entitat esportiva i establir les "regles de joc" entre l'entitat i l'Ajuntament en els casos on l'ordenança no es pot aplicar, ja sigui per motius econòmics (l'entitat no disposa de diners per pagar el que determina l'ordenança) o bé per interés general (entitats que realitzen una labor social important) o per altres motius. Per tant, no vol dir que amb els convenis els clubs hagin de pagar per utilitzar les instal.lacions municipals, sino que solsament estiguin obligats per conveni a realitzar aportacions amb espícis o feines determinades pel bé de l'instal.lació que utilitzen com a contraprestació. Però el que si que és important és que quedi establert al conveni els horaris d'utilització, així com les activitats "extraordinàries" que l'entitat voldrà realitzar a les instal.lacions municipals i el tractament que tindran (cobrament d'entrades per part de l'entitat, cobrament de quotes, dates de realització, patrocinis, documentació que ha d'aportar l'entitat a l'administració Etc...). Jo també soc partidari de fer una valoració econòmica del cost que suposa l'ús i comunicar-ho a les entitats ja que la gran majoria de les entitats no són conscients del cost de les insatal.lacions.
Finalment, el tema de l'assamblea me pareix correcte sempre i quan sigui un òrgan consultiu, on es pugui discutir sobre les "regles generals de joc" comunes a totes les entitats, però hem d'esser conscients que cada modalitat esportiva és diferent i té necessitats diferents i que lamentablement a nivell local les entitats van cadescuna pel seu vent i moltes vegades prioritzen l'interés de la pròpia entitat per sobre dels interesos generals. En aquest cas, és quan el responsable polític ha de vetllar perquè això no passi.
Esper vos sigui d'utilitat. Salut i força!!!

capdarenacapdarena blog, 22-07-2011 11:54:29

Completament d'acord, i de fet el tema que comentes de les valoracions, hi estam fent feina perquè tan els clubs com els ciutadans sàpiguen quin costos tenen.
Moltes gràcies!!

Toni Cerda, 24-07-2011 17:30:20

Hola Tomeu,
Jo necessit que m'ho expliquis.
Em pensava que eres d'esquerres. Em pots explicar que punyetes fas a la LLiga seguint les passes den Jaume FONT?

capdarenacapdarena blog, 25-07-2011 11:52:26

Quan vulguis ens veiem i em parlam

Keynessiano, 27-07-2011 10:16:55

Si dejarais de lado el mal hábito de las subvenciones y os decidís por no gravar. Algunos empresarios seguro participaríamos de actividades deportivas, con recursos económicos y tiempo. En mi época universitaria daba clases de vela a institutos en la asignatura de EF. en Barcelona. Parece que Puerto Pollensa anda tan parco este portal que escribe España con "ny"

Toni Cerdà, 31-07-2011 21:13:46

Jo crec que ho pots explicar aquí. Es una pregunta que esta enlaire i que molta gent es ddemana

Toni, 31-07-2011 21:14:42

per cert keyssiano ESPANMYA en català s'escriu en NY
Inglaterra= Anglaterra
España = Espanya
Francia =França
Hay que estudiar lenguas!

Escriu un nou comentari:

Comentari extern

Nom:


Registrar-me a flog.cat

Usuaris registrats

Usuari de flog.cat:

Contrasenya: