login
Inicia sessió

register
Registra't

Àrea d'esports, joventut i Cala Sant Vicenç

Precs i preguntes

Una vegada més no varem poeder acabar l'ordre del dia del plenari , varen quedar sense contestar els precs i preguntes dels partits polítics, més avall teniu les respostes


ESQUERRA POLLENÇA


El proper dia 10 de novembre tenc una reunió amb el Director General d'Innovació i desenvolupament Tecnòlogic per tractar el tema TV de la Cala Sant Vicenç, el batle m'acompanyarà.

PSM

Tema Mondo, com ja sabeu ens varem reunir amb Mondo, i ens varen proposar canviar la moqueta a preu de cost, 19€, ens varen comunicar que segons llei s'ha d'aplicar una garantia gradual, dons hem comprovat que si, que la garantia que s'ha d'aplicar és gradual, ja he donat instruccions per convocar una segona reunió per negociar el preu del metre quadrat.


Piscina, és una caixa de sorpreses, quan arregles una cosa s'espatlla un altre, i quan et penses que avui et quedarà solucionat, torna a sortir un altre problema. El PSM em demana si tenim previst tancar més dies, estam fent feina per evitar un tancament de les instal·lacions. Per posar a punt les instal·lacions, hem de fer, com es diu en termes futbolístics, un hattrick, concessionària, manteniment, i esmenar els problemes de construcció i defectes dels material de les instal·lacions.

1-Per una banda tenim la concessionària que no pot complir amb les seves obligacions, s'ha generat un deute d'aproximadament uns 40.000 €, una situació insostenible, després de varies reunions amb l'empresa per cercar solucions, es va parlar d'arribar a un acord amistós, cosa poc probable perquè per poder arribar a un acord amistós un dels requisits legals és que l'empresa concessionària estigui al corrent de les seves obligacions. Comunicarem en breu a la concessionaria que es posi al corrent de les seves obligacions.

2-Tenim unes instal·lacions que no s'han realitzat cap tipus de manteniment, per aquest motiu, seguit seguit, tenim problemes, el darrer, la deshumectadora, que ja està arreglada, no funcionava perquè s'ha havia espatllat una placa, ara s'han de revisar contactors, vàlvules i carregar de gas el compressor, encara no sabem el cost total de la reparació però aproximadament podem parlar de 5000€. Contractarem un servei de manteniment no només de les instal·lacions de la piscina coberta si no també de totes les altres que també pateixen el mateix problema per evitar despeses majors i donar més vida a les instal·lacions.

3- Avui mateix he tingut una reunió amb l'ute, Amer i Centros de Montajes, juntament amb el nostre arquitecte i enginyer, les instal·lacions presenten un munt de deficiències, farem arribar un informe tècnic a l'ute perquè esmenin tots els problemes derivats d'una mala construcció i defectes de materials

No tot son males noticies, les instal·lacions ja funcionen amb el nou sistema d'eficiència energètica, notarem una reducció considerable del consum i per tant aconseguirem reduir la despesa. També aprofit per comunicar que aquesta setmana han començat les obres d'un passadis que conectarà la piscina i el poliesportiu.

Pistes tennis Duva, varem presentar una proposta a Duva per regularitzar la situació, no hi varen estar d'acord i aquesta setmana han entrat una instància resumint totes les gestions que han fet amb l'ajuntament i aporten una proposta, a la propera junta de govern es debatrà.

CONVERGÈNCIA I UNIÓ PER POLLENÇA


S'han donat instruccions i en brevetat es començaran a redactar les bases per la concessió del bar del camp de futbol de Pollença

ALTERNATIVA PER POLLENÇA

Vos han arribat queixes de les molèsties que provoquen la porteria de futbet i la cistella de bàsquet col·locada entre el bar i les pistes de tennis del poliesportiu del Moll, m'agradaria saber exactament quines molèsties son per poder prendre una decisió. Les vegades que m'he trobat a les instal·lacions no he detectat que fou un problema, tot el contrari he vist mares i pares al bar mentrestant els nins i nines aprofiten per jugar dins aquest espai.

També heu rebut queixes del material usat per tancar alguns forats a les reixes del poliesportiu del Port de Pollença, abans de rebre els precs ja ho havíem esmenat.

Les aportacions d'un ciutadà per un possible reglament d'usos d'instal·lacions i materials municipals ja ho estam aplicant des l'àrea d'esports, s'han donat ordres per l'inici del inventari i dur un control de totes les compres per saber perquè i a on es fa la despesa. Fa més de dos mesos que demanam una fiança, per poder utilitzar equipament de propietat municipal, i es fan les comprovacions per tal de garantir el seu funcionament.

Club tennis Pollença, està constituït , d'aquesta manera els nins i nines de Pollença poden entrenar i competir, és veritat que no està inscrit a la Federació corresponent, el motiu és degut a que les instal·lacions municipals no hi ha tres pistes de tennis, que exigeix la Federació Balear de Tennis per poder competir, i els nins i nines que entrenen a Pollença competixen amb nom d'un club de tennis d' Alcudia, Club Pollentia, que si,disposen de tres pistes de tennis

Comentaris (52)28-10-2011 19:56:18

Paco, 28-10-2011 23:13:09

parece que vuelves a dar vida a este blog, gracias Tomeu

Participació ciutadana, 30-10-2011 08:50:15

Enhorabona Tomeu!!, esteim contents de que animis el teu propi blog, continua homo que no passa res.

Pepe, 30-10-2011 09:06:55

Gràcies per les respostes.

Miquel Sánchez, 30-10-2011 13:52:40

Aquesta darrera respsota ve a la pregunta d'un ciutadà que es queixa que mai pot anar a jugar a tennis al poliesportiu de Pollença el dissabtes al matí i a la federació espanyola de tennis no hi ha cap equip inscrit de Pollença no no sigui el "EU MOLL"

Jaume F., 31-10-2011 09:02:35

El mateix ens trobam el Poliesportiu de Pollença, totes les pistes, especialment, els camps de futbol se troban ocupats pels equips federats de futbol. Els particulars no hem podem fer ús, com es podria solucionar aquesta situació? no consider correcte que els particulars no poguem practicar un esport a les instal.lacions municipals perquè els federats les tenen ocupades. Això efecte especialment els esportistes que no tener edat de competició.

Pako, 31-10-2011 12:11:42

Yo estaba emocionado, al fin Tomeu participaba en su propio bloc. Nos daba informaciones, contestaba nuestras preguntas, .....no ha sido un deseo no materializado. Resulta que lonpublicado eran las respuestascq habia preparado para el
Pleno municipal y q no pudo contestar por falta de tiempo. Estaba tan orgulloso de lo que iba a decir que tuvo el detalle de compartirlo por mail con la oposicion y por el blog con nosotros, todo un detalle. Trabajar, trabajas poco però te cunde. Animositat Tomeu, continua asi.

Aina c, 31-10-2011 20:32:20

Al manco podries haver publicat les preguntes. O es que l'escrit nomes va destinat als politics de l'oposicio afectats?
Per cert, que trobes dels plen, encara penses que son avorrits, o ja els trobes mes entretinguts?

Au Tomeu, anima´t!!, 01-11-2011 11:33:38

Quin criteri s´adoptarà per tal de compatibilitzar l´us de les pistes municipals entre els particulars i els clubs esportius? Quin serà el criteri a l´hora de llogar pistes privades perquè les puguin utilitzar els clubs esportius privats? dependrà de la disciplina?

(Anònim), 01-11-2011 22:53:45

Els usuaris q jugam a padel tb podrem utilitzar pistes privades a carrec de l'ajuntament?
Ja que parles amb duva potsvarriiber a un acord,
Que jo som molt bo, pero no puc competir porque no hi ha pistes minicipsls
O es q el tennis es millor q el padel?

A, 02-11-2011 09:51:50

Bon dia, avui he sabut que el Regidor havia obert aquest bloc, i li volia fer qualque pregunta, tot i que pel poliesportiu no se li veu el pel. No se si me contestarà perquè també he vist en altres comentaris i la veritat es que no participa molt, però així i tot ho intentaré. No donaré el meu nom però segur que si t´interessa el podràs coneixer amb molta facilitat i, fins i tot, jo davant tu me indentificaré sense cap problema. Practic tir i per poder fer-ho he d´anar a Alcudia, creus que hi hauria cap possibilitat de que llogassim qualque finca a Pollença i montar un club?. Ja saps que tenia molta tradició a Pollença. Creus que hi pot ser un impediment això de que a Pollença no se poden fer activitats amb animals salvatges?

Indignado!, 02-11-2011 12:45:55

Todo un detalle el no hacer acto de presencia en la presentacion del Port Pollença F.C.
Por lo menos podríais haber avisado de que no pensabais venir, que os importa un pepino los mas de 150 jugadores del club, que lo que os interesa son los votos de sus padres.
Supongo que nos veremos dentro de 4 años, cuando os volvais a preocupar del club para "pillar" votos.

Miquel Sánchez, 02-11-2011 16:46:06

A, ja que has firmat "A" per tirar conyetes, et diré que dins les excepciones del decret 56/94 de la llei 1/92 hi ha el tir al colomí i a la guàtlera, això sí, les administracions no poden patrocinar l'esdeveniment i a més tampoc poden assistir els menors de 16 anys (Art. 4 de l'esmentada llei).

Xisco, 02-11-2011 17:00:35

Port de Pollença: Lliga 216 vots. No volieu Lliga? ido ara, tassa i mitja. Rapau.

Follonero, 02-11-2011 19:15:00

Home, no se com ha estat la cosa, si a n'en Tomeu se la convidat a la presentació i no ha excusat la seva presencia es un detall fei, pero tampoc crec que ho hagi d'assistir obligatoriament. El seu antecesor no sempre ho feia, i tenia dedicació exclusiva.

Magdalena E. E., 02-11-2011 20:20:30

Senyor Follonero, no deus voler excusar al impresentable aquest empleant com a comparativa a l'antic regidor. Segons els vostre parer es poc menys que un delinqüent, terrorista, estafador, etc, etc, etc.. Per tant ara no vulguis comparar, perquè si ho fas tal volta te n'adonis que vos heu de ficar les critiques que li heu fet per allà on vos capiguen.
Almanco el eren per tot, rectific, solia ser per tot, tal vegada no el veien sempre porque no li agrada sortir a la foto ni te l'afany de protagonisme que tenen alguns altres polítics. Ni informava de la seva gestió a un bloc etc. Segurament perquè devia estar fent feina i no mal gastava el temps amb propaganda falsa.
I tante dedicació exclusiva que treis, li podem donar a nen Tomeu així tendra mes temps per no fer res, be res no, per llegir els comentaris adéu bloc que no contesta, o que no ho fa en nom seu.

Follonero, 02-11-2011 23:41:37

Sra Magdalena, comparar la feina dels dos regidors en bastant complicat precisament per que un tenia dedicació exclusiva i per tant 8 hores diaries de feina per solventar els problemes i aquest l'ha de compaginar amb la seva feina. Encara és prest per jutjar la del nou regidor, el que di queda clar és l'herència del antic que era incapaç de ajustar-se a un presupost i que va deixar unes instal·lacions esportives sense cap tipus de manteniment, una piscina plena de problemes, un poliesportiu del port penós. Aquest pot ser no informa de tot el que voldriem pero l'altre es que no informava de res. Prometia molt a tothom i toretjava a la gent pero solucions poques. Entenc que per voltros Tomeu sigui un objectiu fàcil per la seva inexperència pero per favor no ens volgueu vendre la gestió d'en Michel perque no se la creu ningú.

Miquel Sánchez, 02-11-2011 23:44:47

Crec que aquí alguna cosa no s'ha fet bé, a la presentació del Pollença C.F. no record haver vist cap representant de l'Ajuntament, estic parlant de memòria, els regidors que erem allà era per ser pares de jugadors. Crec que al manco tots els regidors hauriem de tenir coneixement d'aquests actes per substituir el regidor titular si calia.

Jaume F., 03-11-2011 08:56:37

Tot això de si fa feina o no fa feina encara es molt prest per evaluar-ho. Malament començam si en 4 mesos ja ens ho plantetjam. El que si es cert es que almanco en aquest bloc no es que en faci poca sino es que no en fa gens, això no es subjectiu. Aquí l´unic que contesta a qualque cosa es en Pepe, el Follonero i en Miquel Sánchez, es una manera de comunicar-se en gent que no va al seu bloc. A mi el que m´agrada no es la política sino l´esport i faig preguntes damunt aquest tema i, per desgràcia, en Tomeu no respon. Però seguiré demanant: el programa de la Lliga es deia que se crearía un Patronat Municipal d´Esports, com està aquest tema?

Indignado!, 03-11-2011 12:28:22

Si que se le invitó a la presentación del club y ni vino, ni avisó de que no pensaba venir. Desde el club aun se espera que venga a ver como están las instalaciones, que venga a preocuparse por como nos va las cosas, que pregunte a ver si tenemos algun tipo de problema, etc... Es muy bonito venir y que te vean antes de las elecciones pero no hemos vuelto a verle el pelo por el club. No creo que cueste tanto perder una hora al mes para acercarse por alli y preguntar como van las cosas. Y ya no solo al Port Pollença F.C., sinó a ver Basquet Eu Moll, a preguntar a los Corsaris de Rugby, etc... Nadie sabe nada de el, solo que tiene un blog y nunca contesta...

Pako, 03-11-2011 14:55:45

Vamos Tomeu responde hombre que incluso tus amigos de Alternativa ya no pueden justificarte. Por cierto, no te resulta un poco ridículo que éstos te defiendan, como si tu no fueras capaz de ahcerlo solo. Te tratan como si no tuvieras ni idea. Venga Tomeu demuestra que tu vales.

Miquel Sánchez, 03-11-2011 15:52:35

Pako, la cuestión es que normalmente se hace una invitación oficial al consistorio y suele ir el concejal "afectado" pero a veces no es posible y alguien le substituye, lo que no puede ser es que alguien llame por teléfono al concejal en cuestión y se pretenda que deje todo lo que hace para ir.

Pako, 03-11-2011 20:21:26

Miguelito Sánchez ¿quien te a preguntado eso que contestas? Yo no. Miguel a ver si van a tener razón los trols cuando te llaman "lumbreras" y dicen que tu te lo guisas y luego te lo comes. Yo a tí no te he preguntado nada, si quisiera hacerlo iria al bloc de Urxella, aquí, suelo preguntar a Tomeu que para eso ha hecho el bloc. De todas formas no me molesta que te autocontestes a tus propias preguntas, a mi no me importa, si a ti te alimenta mejor.

Fuera!!!, 03-11-2011 21:23:34

No se a quien le repite más venir al Puerto, si a Michel o al nuevo regidor...

Demà tornaré, 04-11-2011 09:38:00

Bon dia, el programa de la Lliga diu "Promoció o oferta esportiva mes amplia i vinculada al turisme", podries explicar això ?, es ubicable lo de les pistes de DUVA? Vol dir q llogades zones esportives d' altres edificis turístics per tal de complementar la oferta turística de Pollença?.

Miquel Sánchez, 04-11-2011 11:32:11

Pako, eres tú el que ha aludido a Alternativa, no aludas a nadie si no quieres que te respondan

Pako, 04-11-2011 11:42:14

Miguelito, lee, simplemente eso,lee.

Estaria be que contestass, 06-11-2011 09:30:00

Això de fer un Patronat d´Esports com creus que podria beneficiar a la pràctica de l´esport dins el municipi de Pollença? El que no puc entendre es que l´Ajuntament de Pollença hagi decidit disoldra el Patronat de Turisme perque era una estructura que no tenia un bon funcionament i vosaltres i tú (programa de la Lliga) defenssis la creació d´un Patronat?, que te fa pensar que serà diferent?. Ja s´ha fet qualque gestió per la seva creació?

Mur de les lamentacions, 07-11-2011 08:45:10

Tomeu, sortint de la rotonda del gall direcció al Port de Pollença i devora l´escola Miquel Capllonch del Port de Pollença, hi ha pistes per practicar l´esport. Ai´xò son zones poliesportives i si practica això de l´esport del que tu ets el Regidor a Pollença. Per poder tenir "cura de les instal.lacions" convendria que qualque vegada hi anassis a fer una volta i podries jutjar tu mateix l´estat de les instal.lacions i de la seva neteja, que es el que en reiterades ocasions te manifestan en aquest mur de les lamentacions que ens has regalat.

PP-PSOU: apreneu!!, 08-11-2011 10:47:27

Ahir a la tele hi va haver un debat del PP-PSOE on queda clar que no hi ha diners. Però ni en Rajoy ni en rubalcaba no saben que a un petit poble del nord de Mallorca hi ha un regidor de Joventut, Esports i Cala Sant Vicens que supleix la manca de diners amb imaginació, transparència i comunicació......be això darrer no massa, però tenim esperança.

Jaume F., 09-11-2011 09:21:31

"Un Ajuntament no pot estar al marge de la joventut" (punt 10, programa de la Lliga), on son els espais que ens vares comprometre?.....tens raó encara es massa prest. Has fet qualque gestió o esperes que els Serveis Socials se canviïn d' ubicació per llogar el local?

Paco, 09-11-2011 10:39:30

pues claro, ya sabemos de quien es el local, de tan inmejorable ubicación

Aina, 09-11-2011 21:54:18

Dues coses:
Primera:els del moll no vos doneu l' exclusivitat, de fet a sant vicenc va anar casa per casa i no ha arreglat ni una farola
Segon: tomeu , em pots explicar com serveis socials q ha de servir a persones en problemes i mobilitat reduida es pot ubbicar a un local amb aquesta capa amunta? No deu ser que la fila anava a les vostres llistes?
I tercera no anunciada : jo ja se que son casualitata:
-duva: tomas, llista la lliga
- serveis socials: cati llista la llida
Tomeu no trobes q son moltes casualitats?

Paco, 09-11-2011 22:05:51

casualidad? donde se presento el fichaje de la candidata pollensina de la lliga por parte de su creador?

Pako, 10-11-2011 09:48:25

Sense embuts: la presentació de la senyora Estrany com a cap de llista de la Lliga se va fer a la Fundació Dionís Bennàssar. I crec que es una casualitat que en Toni Dionís sigui el propieari del local que actualment ocupa Serveis Socials i que la seva filla anas a la llista de la Lliga den Jaume Font. Aquestes casualitats se poden donar i crec que en Tomeu, el nostra regidor, no te cap incompatibilitat per la seva relació amb els propietaris del local i la Fundació. Son això, casualitats.

Paco, 10-11-2011 12:33:31

la vida es un cumulo de casualidades

Paco, 10-11-2011 12:33:58

y la politica, no digamos

Jaume F., 11-11-2011 08:48:59

"POLLENÇA JOVE: Proporcionar un espai físic tant a Pollença com al Port (local,casal, etc) consensuat amb els joves per tal que puguin tenir lloc d´encontre, entreteniment i aprenentatge", com va la cosa? vols dir que el local, A Pollença, ja el tens? amb aquí s´ha consensuat?.

Paco, 11-11-2011 11:09:47

que si, que estamos pendientes de que se adapte el piso del centro del dia para que otro departamento se traslade y poder ocupar un local fantastico para la juventud de Pollença

(Anònim), 13-11-2011 00:57:09

Tomeu, a lo millor al pis de la part d'alt també els hi podries llogar com seu de la Fundació per l'esport que pràcticament ja deus tenir constituïda, es així ? ens podries dir quina Sara la participació dels fill?

Tomeu F, 14-11-2011 09:33:27

ZZZZZZZZZZZZZ......deixeume fer, estic cansat, vull dormir

Activem, active´t, 15-11-2011 13:23:30

"Fer una auditoria a l´ajuntament" (Punt 1. del Programa de la Lliga), com va el tema Tomeu?. Aquesta auditoria te permetria saber quin diners tens per invertir en esports, joventut i Cala Sant Vicens. No tan sols això, podríes passar de calificar el que desconeixes a poder explicar-ho, com per exemple....en aquest bloc. Fins i tot a lo millor podries justificar als Joves, esportistes i ciutadans de la Cala Sant Vicens perquè no compleixes res del que els hi vares dir que faries. Sup`s que els 1.500.-€ mensuals no tan sols son perquè ´t´avorreixis en els Plens municipals.

Paco, 15-11-2011 15:32:24

tranquilos, pronto se cumpliran tres semanas del ultimo articulo, tomeu ya esta trabajando en otro para felicitarnos la navidad

Carme l, 15-11-2011 22:12:25

Vaja Paco. Vols dir que necessita mes dectres semanes per fer un article?
Per cert aquest tema de l'auditori m'interessa, que ens pots avancar qualque cosa tomeu?

Paco, 16-11-2011 09:15:58

no se cuanto tarda en hacer un articulo, solo me remito a la frecuencia de su publicacion

Jaimito de la Fuente, 16-11-2011 09:36:26

¿Artículos? ¿Informaciones? El último que yo he visto fue el de Mundo Ibérica de hace un mes y medio. Era una información destinada a sus amigos. A los demás nos ignora, no nos responde a nuestras preguntas, considera que nuestras preguntas no interesan, que sólo buscamos perjudicarlo. El creó el blog para´su propia autocomplacencia. ¿Pretendía informar? Diremos que sí, una vez cada mes y medio. Si la información y participación que se expone en el bloc es proporcional a su carga de trabajo, rápido, que devuelva el dinero que cobra para "gestionar" el área de deportes (las demás Juventud i Cala Sant Vicenç, la tiene abandonadas). En campaña electoral parecía que había descubierto América, predicaba la transparencia, decía que él cambiaría la forma de hacer política, que los ciudadanos deberían saber dónde y qué hacían los concejales a tiempo real, a través del facebook, y cual era la situación de cada área: nº de personal, presupuesto, etc. . Sólo 4 cinco meses y creo que el balance es.....

(Anònim), 17-11-2011 09:36:08

Ahir vespre, se va celebrar a Pollença un dels pocs actes electorals per facilitar a les persones el coneixement i contacte amb els partits polítics. El va organitzar el Club Pollença, enhorabona!!. Allà hi eren tots els regidors municipals manco els de la LLiga, Alternativa municipal de Pollença i UMP.El foment de la participació i debat socials es important, Tomeu tu no hi podies ser peruqè fas una feinada, però els altres. Ah, per cert, l´Ajuntmante ha llevat resolt el conveni amb el Club Pollença relatiu a la sala, Tomeu, ja tenim un lloc per poder suplir la funció que fa la sala del Club?

Pako, 17-11-2011 11:32:01

Seguro que la dunción que hace el Club Pollença la suplirá Tomeu con una pàgina web, todo será virtual, como sus compromisos electorales. Tiempo al tiempo.

TJS, 17-11-2011 12:42:57

Señor Fuster, dale algo de tu sueldo al Señor M.Sanchez que el me responde más dudas de temas deportivos que usted!

Jaume F., 18-11-2011 09:36:14

"Senyalització dels llocs d´interés" (Punt 1.- del Programa de la Lliga). Personalment crec que el lloc que m´interesa més coneixer es allà on tu i els altres membres de la Lliga feis feina. En Roca, en el mateix horari laboral fa dues feines i evidentment cobra per totes dues, així ret. N´Estrany no li veuen el pel, i te una dedicació exclusiva per dur dues àrees; Hisenda i Cultura, estaria be saber qué fa? i tú ......, he quedat sense paraules, perquè mira que no t´ho demanam.

Aina, 18-11-2011 22:53:23

Com pot ser q en roca s'ocupi de la brigada q nomes funciona al mati i de l'escola que nomes funciona el mati?
Deu faltar a l'horari de qualque banda

Aina, 18-11-2011 22:53:24

Com pot ser q en roca s'ocupi de la brigada q nomes funciona al mati i de l'escola que nomes funciona el mati?
Deu faltar a l'horari de qualque banda

(Anònim), 23-11-2011 01:17:56

http://tomeufuster.flog.cat/clubs-esportius-5052
Indignado! en aquest article sembla estar ben informat del tema i no pareix que se n'hagui despreocupat. Tal vegada tu estàs mal informat. En Michel només va venir 1 de les 10 vegades que el vaig convidar i no passa absolutament res.
Tomeu, un consell, tenir un blog per haver d'aguantar impresentables, no sé fins quin punt val la pena...

Escriu un nou comentari:

Comentari extern

Nom:


Registrar-me a flog.cat

Usuaris registrats

Usuari de flog.cat:

Contrasenya: