login
Inicia sessió

register
Registra't

Àrea d'esports, joventut i Cala Sant Vicenç

Primeres gestions a la Cala Sant Vicenç

La setmana passada vaig tenir una reunió amb l'associació de veïns de la Cala Sant Vicenç, em varem passar un llistat de les necessitats de la Cala, arrel d'aquest document, lo primer que he fet és mantenir diverses reunions amb els tècnics del ajuntament per poder agilitzar i reactivar el projecte de dur aigua potable a través del coll de Síller a la Cala Sant Vicenç, ja és ben hora i necessari que els veïns de la cala puguin gaudir d'aigua potable . El Coll de Síller és una zona ANP (alt nivell de protecció) per aquest motiu la primera passa que hem de donar, és la realització i tramitació d'un estudi d'impacte mediambiental, el temps estimat per realitzar l'estudi i obtenir una resposta és de dos mesos, per tant és important prioritzar la tramitació perquè les obres es puguin iniciar dins el setembre o octubre i estiguin acabades abans de la propera temporada. La segona passa és la de parlar i arribar a un acord amb els veïns del Coll de Síller per poder passar les canonades d'aigua.

Més coses, els famosos contenidors soterrats, m'he reunit amb el tècnic de mediambient Toni March i la regidora Maria Buades per tal de donar servei el més aviat possible, és una vergonya que malgrat sigui subvencionat tenir una inversió de 100.000€ aturada, cada punt de contenidors soterrats està format per cinc contenidors, vidre, paper, cartró i dos de rebuig, l'Ajuntament no te cap camió adient per la recollida del rebuig, per tant hem fet un comunicat oficial a Lumsa que comenci a fer la recollida i en funció de les necessitats convertirem els de dos de rebuig de cada punt, amb recollida selectiva, es a dir, vidre, paper o plàstic. Segons la regidora de mediambient Maria Buades m'ha comunicat avui mateix, que la setmana vinent buidarien els contenidors que estan plens d'aigua per que l'empresa Lumsa comenci a donar servei. També aquesta empresa te un comunicat oficial per llevar quatre iglús de paper, tres estant al aparcament d cala Molins, al costat de la caseta se socorristes, i l'altre just després de la rampa on baixen les barques.

Encara,em queden pendents moltes feines importants a la Cala, deman disculpes perquè encara no he pogut parlar amb els homes de manteniment, la setmana vinent ho faré, igualment amb en Gerard el policia de la cala i en Toni, encarregat de les platges.

Bon cap de setmana!!

Comentaris (5)24-06-2011 14:01:15Cala Sant Vicenç

Pepe, 24-06-2011 21:08:36

Bona feina Tomeu, l'herència que t'han deixat és molt complicada. La manca de planificació a l'anterior legislatura és impressionant.

capdarenacapdarena blog, 24-06-2011 21:48:09

Ja m'he donat compte, fent feina arribarem a surar el vaixell!!
moltes gràcies

Sunandold, 25-06-2011 12:59:16

Un tercer pas que possiblement podria ser el primer, seria la renovació de la xarxa de proveïment, que pel que sé és un veritable colador, no seria intel·ligent portar aigua de qualitat a la cala per malbaratar-la

capdarenacapdarena blog, 26-06-2011 14:48:35

Moltes gràcies, ho tindré en compte

guillem, 22-08-2011 15:50:51

sr. sunandold pel que veig no esta molt ben informat expliqui que es un colador i ha veure on es pert aigua a la cala estic al la seva disposicio per reparar les fugues que voste me pugui indicar garcies, parlam amb coneixement de causa no per boca de ganso .

Escriu un nou comentari:

Comentari extern

Nom:


Registrar-me a flog.cat

Usuaris registrats

Usuari de flog.cat:

Contrasenya: