login
Inicia sessió

register
Registra't

Àrea d'esports, joventut i Cala Sant Vicenç

Quin Festival!

Un dia, no em record qui, em varen dir; hauríem de canviar el dia de les eleccions locals, és una locura començar una nova legislatura a un moment de plena activitat, aquell dia li vaig donar la raó, però quan penses i madures et dones compte de moltes coses més, si haguéssim tingut un govern competent i responsable no viuríem aquesta situació, que l'empresa més grossa de Pollença estigui totalment abandonada.

Em dona molta tranquil·litat i seguretat que na Malena, entre altres àrees, porti l'àrea d'Hisenda, una àrea clau per poder sortir de la ruïna. Com pot funcionar un Ajuntament, una empresa privada o una unitat familiar, sense saber de quins diners es disposa i que es deu? idò així hem funcionat fins ara! Organitzar hisenda no es fa en dos dies, i requereix molt d'esforç, cal fer molta feina i dur una política austera, ara s'ha està treballant per posar la comptabilitat al dia per després poder iniciar l'auditoria. L'altre àrea que ha donat més mal de caps a la tinent batle és la del Festival de Pollença, o Ca'n Bum, en 15 dies s´ha organitzat el Festival quan abans s'organitzava amb tres mesos, quina deixadesa, corregir el rumb amb onades de sis metres és complicat, esper que quan mes aviat millor poguem navegar en aigües tranquil·les i el rumb correcte. Te molt de mèrit la gestió, esforç i dedicació de na Malena, ha estat molt valenta dur el festival endavant.

Enhorabona Malena
força i ànims, segueix així

Comentaris (8)09-07-2011 07:20:25General

Herinor, 09-07-2011 16:29:18

Benvolgut Tomeu:
Crec que es hora de que te n'asebentis que la campanya electoral ja ha acabat. Estic cansat de comentaris de que tot esta molt malament i de que hi ha molta feina, ido que et pensaves que era aixo, ami com a ciutada de Pollença ara ja no m'importa si tot esta malament o no lo que vull es que vosaltres començau a fer feina i vos deixeu d'escuses. Per lo del FESTIVAL crec recordar que abans de la constitució del Ajuntament ja va sortir publicada la programació. PER LO QUE TANTA FEINA NO EU FET. Basta ja de quixarse i a fer feina.

Tomás, 10-07-2011 12:19:55

Lo más valiente hubiese sido no hacer el festival hasta poner la contabilidad al día. Lo que se ha hecho es continuismo puro y duro.
La auditoría ya tendría que estar en marcha, habeís hablado mucho de ella en campaña pero a la hora de la verdad ya estaís dando largas.

Amor Platònic, 12-07-2011 23:13:08

Tomeuet,
Ja va bastar durant tota la campanya que no aturessis de demostrar tot el teu amor i estimació cap a la teva cap de llista, Na Malena, al face-book.
En aquests moments no és necessari que estiguis msotarnt el teu amor...
La senyoreta Malena no fa més que la seva feina com se suposa que tu també fas. A més si no vaig errat tot el programa del festival ja s'havia publicat abans de les eleccions al Diario de Mallorca. No pots dir que ha fet en 15 dies el que es feia en 3 mesos, el més correcte seria tancar en 15 dies el que s'havia deixat ambastat o no?
I com jo mateixa ja hi ha molta gent que està cansada de sentir que feis molta feina, que estau moltes hores, què vos pensaveu? Algú et va forçar a presentar-te, no ens vares estar predicant que fariu molta feina? de fet et recort que cobres pel que fas i si estàs estressat haver-ho pensat abans. Només volem veure feina, feina i feina i per això vos varem votar, la resta sona a escuses de mal pagador, i ara no val fer la broma fàcil.
I deixet anar de Malenas i ves per feines.

Lola, 23-07-2011 19:09:41

Estic d'acrd amb els comentaris,
La campanya ja ha acabat i prou de dit tonteries . Que te creus que a na Noa la poden contractar una semana abans d'actuar?
Tomeu les promeses electorals ja sabem com funcionen, però ara ja ni ha prou de dir tonteries i toca fer feina, que per això es suposa que et vares presentar.
Que l'economia va malament, fa estona que ho sabem a l'Ajuntament i a casa de cada un de nosaltres, pero tots lluitam per treure el carro que e sel que heu de fer a l'ajuntament. I aquest Ajuntament no esta ni millor ni pitjor que els altres. O es que no veus les noticies? Tot Espanya esta endeutat. A quín mon vius?

Maria, 24-07-2011 11:49:25

Perquè teniu tanta mala hòstia???? Estau amargats o què? Com se nota que sou politiquets i que estau fent demagògia.... quan vos paga el vostre partit per escriure comentarisper putejar la gent que fa feina? quina ràbia que me feis..... Les coses se poden dir amb res`pecte i sense sarcasme, però clar.... s'ha de tenir la ment un poc neta per no escriure com voltros...

Xavier A., 24-07-2011 12:02:13

La gent que critica per darrera o d'amagat té tot el meu despreci. Tomeu no deixis que un grupet de gent covard i ressentida te desanimi.

Pere, 24-07-2011 22:36:55

Supòs que aquest al·lot es fadrí, pq si fos parella meva em posaria gelos

Will, 08-01-2012 01:31:16

Endavant, que feis bona feina. mentre no vos acosteu devers CxI podeu seguir dient que sou gent sana

Escriu un nou comentari:

Comentari extern

Nom:


Registrar-me a flog.cat

Usuaris registrats

Usuari de flog.cat:

Contrasenya: