login
Inicia sessió

register
Registra't

Àrea d'esports, joventut i Cala Sant Vicenç

...tres mesos després

Primer de tot faig un aclariment per totes aquelles persones que fan comentaris totalment anònims i gens constructius, aquest blog és totalment voluntari i ningú em pot exigir la seva actualització. La meva feina es la de representar als ciutadans, i per això vaig crear aquest espai, per informar i recollir crítiques constructives. Per tant a totes aquestes persones anònimes, sigueu valents i contactau directament amb mi, que no tenc cap inconvenient amb explicar qualsevol dubte.

Aquests primers tres mesos, a part de que han passat molt aviat, la feina que he fet és, solucionar el problemes diaris i iniciar les gestions per poder sortir el més aviat possible d'aquest gran desgavell. Els nostres fonaments estan ben tocats, això fa, que he d'invertir temps per crear una bona base i poder créixer amb solidesa. Més m´hagués agradat trobat una bona base per poder començar a desenvolupar nous projectes. És complicat sortir del clot amb rapidesa, no tenim recursos econòmics i part del funcionariat no rendeixen com cal, afegim també, que per solucionar, regularitzar i legalitzar la situació, casi tot passa per la secretaria, un autèntic embut. Ja ho vaig dir a una Junta de Govern, que és importantíssim que tots anem a una, aquest Ajuntament necessita una restructuració urgent de tot el personal per poder ésser més eficaços, el personal necessita saber quines son les seves responsabilitats, i sobre tot motivació, la motivació, positivisme i les ganes de fer feina son molt importants per sortir endavant!

A continuació detall un parell de les gestions iniciades.

Piscina coberta

Estic pendent d'una reunió amb la UTE , Amer e Hijos i Centro de Montajes que son les empreses responsables de la instal·lació. Ja informaré després de la reunió.

Aquest mes quedaran arreglats els motors de re-circulació del aigua, ara mateix estam damunt la corda fluixa, només funcionam amb un motor. La gestió es fa a través d'Emser, s'han cercat les peces defectuoses per poder canviar-les reduint els cost considerablement.

Estam negociant un contracte de manteniment de les instal·lacions, la finalitat és aconseguir augmentar la vida de la maquinària i reduir les despeses de manteniment i evitar reparacions greus i costoses.

He iniciat les gestions per un projecte de millora de l' entrada de la piscina i la connexió amb el poliesportiu, la idea és utilitzar materials que tenim amb existència i la brigada d'homes del Ajuntament. Està pendent de reunió i estudi de la seva viabilitat.

Camps de Futbol

També pendent de que ens confirmin una reunió amb Mondo, responsable de la instal·lació del herba artificial dels dos camps de futbol.

Ca'n Escarrinxo


L'Ajuntament paga un lloguer mensual de 1200€ pels mòduls instal·lats a c'an Escarrinxo, aquests son utilitzats per l'associació de músics de Pollença. Vaig demanar el contracte a diversos funcionaris sense èxit, segons pareix hi ha un contracte amb opció de compra. Si fos així aquestes casetes estarien pagades més d'una vegada. La setmana passada vaig tenir una reunió amb el delegat de les Balears. Estic esperant que des de Madrid ens enviïn el contracte per poder solucionar-ho el més aviat possible.

Anualment C'an Escarrinxo ens consta 20.000€, tant des de l'àrea de Joventut com l'àrea d'esports intentarem donar sortida per tal d'aprofitar la instal·lació, si teniu alguna idea, ja ho sabeu.

En breu posaré més articles de les gestions que em queden pendents d'explicar.

Comentaris (11)16-09-2011 08:39:41

simollepol, 16-09-2011 10:17:52

Crec que aquest bloc no és perque entrin els de sempre a posar parir als responsables que hi ha a l'ajuntament perque no han sortit els que ells volien. Se tracta de donar idees i ser un poc constructiu... A meam si aprenem a remar tots en la mateixa direcció.

Lluis, 16-09-2011 11:20:33

Tomeu, molta sort amb aquesta tasca àrdua i de feina de fons. Forma part del caràcter Mallorquí i Espanyol ser destructiu. Lo habitual i trist és que la gent enfonsi i critiqui per fer mal....o, si més no, com fan a certs partits....tenguin el NO a la boca pel simple fet de dir que NO. Sense tenir coneixement ni avaluació de cap tipus sobre actuacions duites a terme. L'egoisme generalitzat que vivim avui dia accentua també aquests comportaments crec jo. Ahhh...una proposta a seguir.....a l'Argentina, vàren posar bastant en pràctica el trueque i els bancs de temps.....seriem capaços de aplicar això d'alguna manera a les entitats públiques.....no teniu diners, ok però potser podeu donar una contraprestació a la persona que us ajudi. Salutacion d'un de Ciutat. P78

Paco, 16-09-2011 23:02:30

Apreciado Tomeu,
dice usted que "La finalitat d'aquest blog és la de poder informar amb total transparència les gestions i tot lo que succeeix a les àrees d'esport, joventut i Cala Sant Vicenç, i poder recollir idees, dubtes, necessitats...de tots els ciutadans, així dons, animau-vos a participar que si tothom posa el seu gra d'arena serà més fàcil recuperar el nostre poble."
En cambio ahora te quejas porque te reclamamos que lo actualices mas a menudo.
Yo fui uno de los que te dio la bienvenida y muchos ánimos cuando lo abriste, esperanzado de encontrar al primero de una nueva hornada de concejales dispuestos a cambiar la forma de hacer las cosas.
Cuando falta poco para que se cumplan los 100 dias de gracia, tengo la sensación de que vas a acabar decepcionandome.
Estoy convencido de que diariamente haces muchas cosas para gestionar tus áreas de responsabilidad, y de eso creiamos que nos tendrias informado.
Empezaste quejándote de la piscina cubierta, del festival de música, de la dejadez de los gestores anteriores, de la falta de dinero, ...
Pero no nos has informado de los presupuestos que te afectan, ni de las actividades deportivas cara al invierno, ni de las fiestas de la cala,...
has tenido tres semanas este blog olvidado, y debes entender que nos sintamos decepcionados
gracias por tu tiempo

Paco, 19-09-2011 11:29:12

con eso de que el funcionariado no rinde como debiera estas haciendo amigos ...

Xisco, 19-09-2011 16:42:44

I qui son els de sempre i els que ells volien? Aquest blog tampoc es perque entrin els de sempre a defensar els seu redol incondicionalment sense aportar cap idea alternativa. Si hem de remar tots en la mateixa direcció que els que comanden girin 180 graus i llavors en parlarem.

Paco, 20-09-2011 09:19:26

vena pues, seamos positivos y aportemos algo:
aparte del solar de ca n'escarrinxo, tambien se paga el alquiler de la parcela anexa,que da a la carretera, detrás de los contenedores de basura, para poder tener otra entrada al recinto
mi propuesta es que tanto estos como los de reciclaje de papel, vidrio y envases, que están un poco más lejos, se ubiquen dentro de esta parcela, intentando evitar el negativo impacto visual que generan
aunque claro, esto implica a áreas municipales que dependen de distintos partidos, y claro ...

Juanjo, 20-09-2011 10:31:23

Mas ideas: Tambien se paga un alquiler anual por el uso del salón del Club Pollensa. Teniendo sala de plenos, centro cultural, convento, etc, porqué seguir pagando cada año diez mil euracos al Club ?

Xisco, 21-09-2011 21:56:20

Simollepol,
El problema si no t'has enterat es que el Sr. Fuster anava de número 2 a una llista encapçalada per una persona que havia estat regidora i que desprees no ho va ser per ser directiora general de Um.
El tema esta en que sembla que es sorpren de les actuacions del grup i govern anterior en que al seva cap de llista era una de les ideologues.
El primer que hauria de fer és enlloc de plantetjar els dubtes al boc demanar-ho a la sr Estrany, que segur li explicaria ben bé-
Això es així tan si agrada com si no
I per remar tots cap a un costat cada un ha de ocupar la seva posició i ser consequent

simollepol, 23-09-2011 17:44:44

Xisco en mallorqui deim es qui té sa coa de palla aviat se li encén. Cadascú que tregui ses conclusions de qui es qui i lo que volia.
Jo només he fet un comentari per veure si abandonam d'una vegada l'actitut critica perquè sí i feim un poc de pensament positivista i més feina en conjunt.
Mos queden 4 anys d'aquest govern i jo deixaria ses vendettas a un costat i me posaria a donar idees.
En vols una? Llevar els facebook als funcionaris.
És broma.

capdarenacapdarena blog, 24-09-2011 07:42:20

Bones,
Faré arribar les vostres idees a n'els responsables de cada àrea.
Gràcies

Julia, 27-09-2011 09:07:53

El que ha de començar a donar idees i ser constructiu, és el Sr. Fuster. Fa mal remar amb els seus articles

Escriu un nou comentari:

Comentari extern

Nom:


Registrar-me a flog.cat

Usuaris registrats

Usuari de flog.cat:

Contrasenya: